Zu Ihrer Landesversion wechseln

INT

Zu Ihrer Landesversion wechseln

INT
Vedno v vaši bližini
Mi smo v Sloveniji
2
Naši depoji u Sloveniji
Povprašajte sedaj
Povratni klic
WALTER GROUP

Zgodba o radgonskih kontejnerjih

Kako je nek proizvodni oddelek v mestu s 3000 prebivalci postal največji evropski proizvajalec bivalnih enot?

Zgodba o modularnih bivalnih enotah se je začela že leta 1975. Skupina avtoradgonskih inženirjev se je takrat vrnila iz pariškega sejma gradbeništva z idejo, da bi tudi v Avtoradgoni izdelovali „kontejnerje“.

Kljub nasprotovanju takratnega vodstva, ki je prihodnost videlo v nadgradnji transportnih vozil, je smela ideja z veliko mero zanosa, trdega dela, drznih zamisli in potez ter kančkom pozitivne trme prerasla v samostojno poslovno enoto. Ta je edina preživelo turbulentne čase po osamosvojitvi in propad matičnega podjetja.

Proizvodni obrat
Kontejner

Prva bivalna enota je bila izdelana za potrebe gradnje jedrske elektrarne v Krškem. V začetku so bili kontejnerji namenjeni skladiščenju opreme.

Po štirih desetletjih poganjanja pedal kontinuiranega razvoja smo s predanim delom osvojili in se ustalili na evropskem vrhu proizvodnje bivalnih modularnih enot.

Naš produkt ponuja vrhunski bivalni prostor, ki ga lahko postavimo ob bok klasični gradnji in ustreza vsem standardom. Izdelovalni čas smo optimizirali, bivalno modularno enoto pa razvijamo naprej v skladu s trajnostnimi smernicami.
ZAPOSLENI

Nenehen razvoj je ključ do uspeha!