Zu Ihrer Landesversion wechseln

INT

Zu Ihrer Landesversion wechseln

INT
Vedno v vaši bližini
Mi smo v Sloveniji
2
Naši depoji u Sloveniji
Povprašajte sedaj
Povratni klic
Tehnično – razvojni center

Tehnično – razvojni center

Delujemo v razmeroma zreli panogi, kjer je mogoče zmagovati le z znanjem, inovativnostjo ter z zavzetimi in kompetentnimi sodelavci.

Tehnično – razvojni center
Že od samih začetkov v Arcontu deluje tehnično – razvojni center, ki podpira implementacijo proizvodnih tehnologij ter v katerem se neprestano razvijajo naše prostorske rešitve, da lahko trgu ponudimo tehnološko napredne ter specifičnim potrebam kupcev prilagojene modularne enote.

Arcontov tehnično – razvojni center deluje kot kompetenčni center za celoten koncern z devetimi proizvodnimi podjetji. Obenem delujemo kot reprezentativni in učni center za potencialne kupce in zunanje montažne skupine.

Sestanek
Sestanek

Našo inženirsko ekipo sestavlja več kot štirideset inženirk in inženirjev, v glavnem strojniške in gradbene smeri. Mladim že na začetku kariere nudimo zanimive izzive na področju kovinskih konstrukcij ter tehnologije in vpetost v mednarodno delovno okolje. Veliko vlagamo v razvoj ter izobraževanje zaposlenih.

Vodstvene kompetence svojih sodelavcev kalimo v Arcontovi akademiji vodenja. Sodelujemo tudi s fakultetami za strojništvo in gradbeništvo mariborske Univerze in na ta način uspešno povezujemo gospodarstvo in akademsko stroko.
Tehnično – razvojni center