Print Header Text AT

contactToggle Kontakt
Profil podjetja

Profil podjetja

ARCONT je vodilni proizvajalec bivalnih enot v Evropi - je proizvodni obrat podjetja CONTAINEX in del WALTER GROUP - Ena najuspešnejših zasebnih podjetij v Avstriji. Z več kot šestdesetimi leti tradicije in 700 sodelavci ponuja to podjetje tehnološko dovršene in energetsko učinkovite pisarniške, sanitarne in transpak kontejnerje.

DNV GL EN 1090-1 Certificate
Kakovostna proizvodnja sloni na uporabi izbranih surovin in poteka z uporabo sodobnih in okolju prijaznih tehnologij, kot npr. lakiranje KTL ali hidravlične stikskalnice z upravljanjem CNC. To ne omogoča samo najmanjših toleranc pri proizvodnji, temveč ponuja tudi vedno enako in dolgotrajno kakovost. S certifikati ARCONT v skladu z EN 1090-1, EN 3834 in CE-oznako naših kontejnerjev so naše zahteve po kakovosti še dodatno poudarjene!
ISO 3834-2 SI 179
Trženje kontejnerjev (prodaja in oddajanje) za celotno Evropo izvaja podjetje CONTAINEX. Več kot 30-letno sodelovanje z avtrijskim zasebnim podjetje je v letu 2000 doseglo svoj vrhunec večinskim prevzemom s strani podjetja CONTAINEX. V naslednjih letih smo intenzivno delali na izgradnji robotskih naprav za proizvodnjo bivalnih enot.
Boniteta odličnosti
Podjetje ima nenehno na voljo sodobne popolnoma avtomatizirane aparate na področju proizvodnje in lakiranja. Tako prispevajo roboti pri rezalnih delih, pri plazemskem varjenju in pri proizvodnih delih k temu, da na eni strani nastajajo časovne prednosti in po drugi strani se izboljšuje humanizacija delovnega mesta. Tako ni potrebno, da bi vmesne izdelke proizvajali s trudom ljudje, temveč jih izdelujejo stroji. Nadzor vseh posameznih korakov pa izvajajo ljudje in s tem bistveno prispevajo k zagotavljanju kakovosti.

ARCONT je proizvodni obrat podjetja CONTAINEX. Finančno ozadje matične družbe, ki je del avstrijske skupine WALTER GROUP, zagotavlja tudi proizvodnemu obratu ustrezno boniteto in omogoča osredotočanje na bistveno, namreč na proizvodnjo zelo kakovostnih kontejnerjev in mobilnih prostorskih sistemov!

^ - Top
GREENtechnology CONTAINEX
Vaše prednosti
  • Proizvodni obrat podjetja CONTAINEX
  • Proizvodnja po strogih okoljskih in kakovostnih standardih CONTAINEX Green Technology
  • Najvišji standardi pri kakovosti, varnosti, zdravju in varovanju okolja
ZAG SIST EN 1090-1 ISO 3834-2 SI 179 CE Logo
>