Print Header Text AT

contactToggle Kontakt
Počitniško delo za dijake in študente

Počitniško delo v Arcontu

Dijaki, dijakinje, študenti in študentke, stari vsaj 15 let, ste v prihajajočih poletnih mesecih vabljeni v našo družbo.

Kje in kdaj boš delo opravljal-a?

Počitniško delo bo potekalo v dvotedenskih sklopih od začetka julija do konca avgusta. Delo v glavnem poteka v različnih oddelkih v proizvodnji.
Nekaj mest bo na voljo tudi za delo za daljše obdobje - v poštev pridejo predvsem prijave polnoletnih dijakov oz. študentov tehničnih smeri. 

Delovni čas v proizvodnji je od 5.30 do 13.30 (dopoldanska izmena) in 13.30 do 21.30 (popoldanska izmena). Dela se izmenično, enkrat dopoldan, drugič popoldan. V proizvodnji stavbnega pohištva se dela v eni izmeni, delovni čas je od 7.00 do 15.00.

Kaj dobiš?

  • Plačilo 4,73 €/uro,
  • zagotovljeno prehrano,
  • neprecenljive izkušnje.

Kaj potrebuješ?

  • Študentsko napotnico,
  • zdravniško potrdilo osebnega zdravnika, da si sposoben/a za opravljanje počitniškega dela (obr 8,25),
  • opravljeno usposabljanje iz varstva pri delu (poskrbimo pri nas).

Kako se prijaviš?

Prijaviš se s tem, da izpolniš prijavni obrazec.
V prijavi označiš kateri termin in katera izmena (zaradi organizacije prevoza) bi ti najbolj ustrezala. Označiš lahko tudi v katerem oddelku bi si želel/a delati. Žal pa zaradi velikega interesa ne moremo ugoditi vsem željam glede termina in oddelka.
Vse vloge, ki bodo prispele do 31.5. bodo tretirane enako, ostali, ki se boste prijavili kasneje, boste razporejeni v preostale proste termine.
Pri razporejanju v oddelke bodo imeli prednost dijaki in študenti tehničnih smeri.

Do kdaj zbiramo prijave?
Prijave za počitniško delo bomo zbirali do 31.5. oz. do zasedbe prostih mest. Obvestila o počitniškem delu bomo poslali predvidoma po 18.6.
Pridruži se nam!


^ - Top
GREENtechnology CONTAINEX
Vaše prednosti
  • Podjetje skupine CONTAINEX GROUP
  • Proizvodnja po strogih okoljskih in kakovostnih standardih CONTAINEX Green Technology
  • Najvišji standardi pri kakovosti, varnosti, zdravju in varovanju okolja
ZAG SIST EN 1090-1 ISO 3834-2 SI 179 CE Logo
>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi